Bugün
Reklam

Huzurevi projesinde yeni gelişme

02 Temmuz 2021 - 09:59
Güncelleme: 03 Temmuz 2021 - 13:29
TAKİP ETTAKİP ET
Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın, Ankara’da yakın zamanda gerçekleştirdiği görüşmeler neticesinde huzurevi projesinin yapımı için bakanlıktan heyet geldi.

Engelli Yaşlı Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Önal Ünaltekin, “İki genel müdür yardımcısı, daire başkanımız, şube müdürümüz, mühendisimiz ve mimarımız ile buraya geldik. İnşallah projeyi cd ortamında alıp biz de projenin incelemesini yapacağız. İnceleme sonrası inşallah hayırlı bir sonuç çıkar, zaten Belediye Başkanımızda takip ediyor. Güzel bir ekip kurmuşsunuz vakıf var, dernek var, belediye var, devlet olarak da biz geldik, hep birlikte bunu inşallah gerçekleştireceğiz” dedi.

BAKANLIKLA İŞ BİRLİĞİ

Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, “Anamur’un kanayan yarası huzurevi için gerekli görüşmeleri gerçekleştirdik. Sağ olsunlar bugünde gerekli incelemeleri yapmak için bakanlıktan gelen heyet ilçemize teşrif ettiler. İnşallah uzun zamandır devam eden huzurevi projesinin Anamur Belediyesi ve Bakanlığımızın yapacağı iş birliği ile bitirileceğine inanıyorum.” dedi.

Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Vakfı Başkanı Tuğrul Ayhan da Kılınç ve bakanlıktan gelen heyete teşekkür etti.