Belediye vatandaşla el ele

TAKİP ET

Akdeniz Mahallesi'nde Abdulnasır Aydın tarafından 'Anamur Belediyesi Gülşen-Abdulnasır Aydın' çocuk parkı görkemli bir açılışla hizmete girdi.

Açılışa, Kaymakam Mehmet Kurdoğlu, Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Güngör, belediye başkan yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İş insanı Abdulnasır Aydın, “Başkan Hidayet Kılınç’ın ‘Belediye- Vatandaş El Ele’  işbirliğini önemsediğini, bana gelen talebe olumlu cevap verdik. Başkanımızın önerisi ile açılışını yaptığımız parkı Akdeniz Mahallesi sakinlerine ve çocuklarına armağan ediyoruz. İnşallah güvenlik içinde burada sporlarını da yapacaklar, oyunlarını da oynayacaklar” dedi.
Başkan Kılınç, “Belediye-Vatandaş El Ele çalışmasına iş adamları duyarlılık gösterdiler, belediyenin hizmetinin yanında halkla birlikte olmasını önemsemekteyiz. Abdulnasır kardeşimize teşekkür ediyoruz. Belediye- Vatandaş El Ele kampanyamıza destek vermek isteyen iş adamlarımızla görüşmeler yapıyoruz. Sizlerle daha birçok açılışı birlikte gerçekleştireceğiz ”dedi.
Konuşmaların ardından park gezilerek, davetlilerden oyun parkı tam not aldı.
Parkın yapımını üstlenen Abdulnasır Aydın’a teşekkür plaketi takdim edildi.