Başkan Torunoğlu'ndan Elvan'a ziyaret

TAKİP ET

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun Torunoğlu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Lütfi Elvan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Ankara'da bir araya geldiler.

Ankara ziyareti hakkında konuşan Başkan Torunoğlu, “Başkan Elvan ve Rifat Hisarcıklıoğlu ile yapılan görüşmemiz de bölgesel sorunlarımız anlatılarak destek istenildi. Yapılan ziyaretlerimiz neticesinde Anamur ve Bozyazı ilçelerimizin sorunlarının süratle çözüme kavuşturulmasını temenni ediyoruz. Odamız İlçelerimizin her türlü sorununa gerekli hassasiyeti göstermeye devam edecektir. Üyelerimiz ile Anamur ve Bozyazılı hemşerilerimize önemle duyurulur. Bölgemizin sorunlarına göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. 
Ankara ziyaretine Oda Meclis Başkanı Mehmet Yılmaz, Meclis Başkan Yardımcıları Hüsnü Ceren, Ayhan Şen, Meclis Katip Üyemiz Mesut Aydın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Sadet Tuna, Abdullah Fahrettin Öztürk, Yönetim Kurulu Üyelerden Hüseyin Deniz, Adem Şen ve Ali Güven’den oluşan heyet katıldı.
Başkan Elvan’a ve Başkan Hisarcıklıoğlu’na bölgeyi tanıtıcı birer tablo hediye edilerek, Anamur muzu İkram edildi.