Başkan Kılınç turizmcilerle buluştu
Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, göreve geldiği günden bu yana çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Anamur Turizm ve Kültür Derneği'nin bilgilendirme toplantısına katılan Başkan Kılınç, dernek üyelerinin taleplerini dinledi.
Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen bilgilendirme toplantısında Anamur Turizm ve Kültür Derneği Fatih Şen, derneğin faaliyetlerinden bahsetti.
Şen, ilçenin tanıtımı için uluslararası fuarlara katıldıklarını, Cumhuriyet Balosu etkinliğinin yeniden faaliyete geçirdiklerini söyledi. Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında 480 öğrenciye kentin tarihi ve turistik yerlerine geziler düzenlediklerini ekleyen Şen, ilçenin ulusal kanallarda tanıtımını yaparak izleyiciye aktardıklarını dile getirdi.
TURİZMCİLERİN TALEPLERİNİ DİNLENDİ
Üyeler Başkan Kılınç’tan, İskele’ye düzenlenen otobüs seferlerinin yaz-kış sezonlarında gece 12.00’ye kadar devam etmesini ve Bozdoğan’a da otobüs seferlerinin düzenlenmesi istediler. Üyelerin şikayetleri ve istekleri tek tek not alan, 7/24 telefonun açık olduğunu ve vatandaşlarla her zaman iç içe olduklarını söyleyen Başkan Hidayet Kılınç, “Bütün sorunları yasal kanunlar çerçevesinde çözeme kavuşturacağız. Çözüm noktasında elimizden geldiğince yardımcı olacağız” dedi.
Toplantı karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.