Başkan Deniz: Uyumla ve memnuniyetle Anamur'a hizmet ediyoruz

TAKİP ET

ANAMUR GAZETESİ / Musa Suğan - Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, Mersin Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği halinde yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, Mersin Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği halinde yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Bahçelievler ve İskele Mahallelerinde devam eden çalışmaları değerlendiren Başkan Deniz, Anamur genelinde başlatılan asfaltlama sürecinin Anamur Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi koordinasyonuyla yürütüldüğünü belirtti.

Başkan Deniz açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bugün Bahçelievler ve İskele Mahallelerimizde Mersin Büyükşehir Belediyemizle işbirliği halinde gerçekleştirdiğimiz asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerimize kolaylıklar diledik. İlçemizin merkezinde ve kırsal mahallelerinde asfalt çalışması başlattık. Anamur Belediyesi olarak kent genelinde bozuk yollarda zemin hazırlığı ve altyapı çalışmalarını biz yapıyoruz. Asfalt dökümünde kullanılacak mıcırı da belediyemiz temin ediyor. Mersin Büyükşehir Belediyemizin ekipleri ise bu alanlarda sathi kaplama asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Yaptığımız bu uyumlu işbirliğiyle kentimizin asfalt yol sorununu ortadan kaldıracağız.”

Başkan Deniz, açıklamasının devamında Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkür ederek şunları söyledi:

“Uyum ve memnuniyetle ilçemize hizmet etmemizde bizleri her zaman destekleyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e teşekkür ediyorum. Kış mevsimi gelmeden asfalt çalışmalarımızı hızla sürdüreceğiz. Hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun.”



Durmuş Deniz Vahap Seçer